WordPress 4.7 beschikbaar

7 december 2016

Sinds gister is WordPress 4.7 beschikbaar voor het publiek. Naast een nieuw thema zijn er voornamelijk  aantal zichtbare verbeteringen gedaan maar ook grote verbeteringen onder de motorkap.

Overzicht

Onderstaand een overzicht van alle grote hoogtepunten van deze update. We raden aan om niet zomaar te updaten aangezien er nog comptabiliteit problemen kunnen zijn met verschillende thema’s of plugins. Mocht u hier vragen over hebben of wil u dat wij dit voor u uitvoeren neem dan contact met ons op. Wij bieden ook technisch website onderhoud aan zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Twentyseventeen thema

Twenty Seventeen focust op bedrijfswebsites en heeft een aanpasbare hoofdpagina met meerdere secties. Daarnaast wordt het gemakkelijker om dit thema te bewerken en video headers worden mogelijk met dit thema.

Makkelijker menu’s maken

Veel menu’s voor sites hebben links naar de pagina’s van je site, maar wat gebeurt er wanneer je er nog geen hebt? Nu kan je nieuwe pagina’s toevoegen terwijl je menu’s bouwt zonder dat je de customizer hoeft te verlaten en je de wijzigingen kwijt bent. Zodra je de wijzigingen hebt gepubliceerd staan de nieuwe pagina’s klaar om gevuld te worden.

Aangepaste CSS

Soms heb je een alleen een paar visuele veranderingen nodig om je site perfect te maken. WordPress 4.7 geeft je de mogelijkheid om aangepaste CSS toe te voegen en direct te zien wat voor effect deze aanpassingen op je site hebben. Het live voorbeeld laat je snel werken zonder steeds je pagina te moeten herladen.

PDF miniatuurvoorbeeld

Het beheren van jouw documenten is nog makkelijker geworden met WordPress 4.7. Na het uploaden van PDF’s wordt er ook een thumbnail gegenereerd zodat het eenvoudiger is om de documenten te onderscheiden.

Dashboard in jouw taal

Omdat jouw site in één taal is, betekent niet dat iedereen die helpt de site te beheren ook deze taal wil gebruiken in de admin. In de gebruikersprofielen zijn er meer talen beschikbaar gekomen om de gebruikerstaal in te stellen. Voor een volledig overzicht klik hier.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

SwissDeck
Opzij
Travel Around
GOUD Zuid-Holland
New Dawn Coaching
ALS patiëntenvereniging