Website onderhoud

De ontwikkelingen op het internet gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe versies en beveiligingsupdates uit van de veelgebruikte CMS systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal. Structureel onderhoud van uw WordPress website en/of webshop is zeer belangrijk om de prestaties op hoog niveau te houden. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden. Zo blijft uw website veilig, up-to-date en optimaal presteren.

Webmazing heeft veel ervaring met website ontwikkeling in WordPress en (technisch) website onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Ook als u al een webshop of WordPress website heeft die niet bij ons is ontwikkeld; dan is dit geen enkel probleem, deze kunnen wij ook voor u onderhouden, beveiligen en optimaliseren.

Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat de website of webshop altijd technisch in orde en beveiligd is zodat de kans op problemen zo klein mogelijk is. Denk hierbij aan hackpogingen, offline gaan van uw website of webshop en andere problemen die in de loop van de tijd kunnen ontstaan. Wij denken ook graag mee en wij adviseren u graag ten aanzien van verbeteringen op uw website en/of webshop.


Onderhoudscontract

Geen website is hetzelfde, daarom bespreken we graag eerst u wensen.  Neem dan gerust contact met ons op.

Bij elk onderhoudscontract zit standaard:

Wordpress core updates
Plug-in updates
Thema updates
24/7 monitoring
Malware scans
Realtime back-ups
SSL monitoring
PageSpeed check
Database optimalisatie
Snelheid optimalisatie
Premium plugins t.w.v. € 500 + (o.a. Akismet / Gravity Forms + addons / WPML / ACF Pro / Security)

Wat kunt van ons verwachten?

Ondersteuning

Heeft u vragen of een advies nodig? Bel ons gerust en wij denken graag met u mee.

Updates

Alle plugins, thema’s en WordPress zelf zullen regelmatig worden ge-update en gecontroleerd. Indien nodig hebben wij een aparte testomgeving.

Monitoring

Wij houden uw website 24 uur, 7 dagen per week  in de gaten. We controleren of uw website online is, hoe snel deze reageert en of het SSL certificaat nog in orde is.

Backups

We maken regelmatig backups van uw website en slaan deze veilig op een andere server op om dataverlies te voorkomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Beveiliging

We beveiligen de website sterk om zo te voorkomen dat uw website wordt gehacked en besmet wordt met malware. Er vinden ook regelmatig malware scans plaats.

Extra's

Het is mogelijk om het onderhoud uit te breiden voor bijvoorbeeld doorontwikkeling van uw website. U betaald dan een gereduceerd tarief. Wij kunnen naast uw website ook uw email beheren (Office365 of Google Apps) of uw hosting regelen.


Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Opzij
SwissDeck
ALS patiëntenvereniging
New Dawn Coaching
GOUD Zuid-Holland
Travel Around