Webdevelopment

Wij bouwen alle websites in het Content Management Systeem WordPress. Dit systeem maakt het mogelijk dat u altijd alle vrijheid heeft om gemakkelijk aan te passen wat en wanneer u maar wilt. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken.

Wij bouwen altijd responsive websites. Dat betekent dat uw website zich zal aanpassen aan het apparaat dat u gebruikt, bijvoorbeeld een mobiele telefoon, computerscherm of tablet. Zo heeft u altijd uw informatie op de juiste plek.

Naast een goede werking is het ook belangrijk dat de website de uitstraling van u en uw bedrijf heeft. Daarom bieden wij hiervoor meerdere mogelijkheden die u hieronder kunt bekijken. U kunt bij ons in samenwerking met onze partners ook een volledige huisstijl laten ontwikkelen of een volledige marketingstrategie.

Wij onderscheiden 2 verschillende soorten websites: maatwerk websites en websites met een premium template.


Premium templates

Een premium template is een reeds ontwikkeld thema die wij kunnen aanschaffen en gebruiken om uw website te bouwen. De website zal worden gebouwd op basis van dit thema en waar nodig worden aangepast. Alle (aangeleverde) inhoud zal in de website worden gezet. Er geldt in de basis geen restrictie voor het aantal pagina’s mits dit redelijk blijft. De functionaliteit van de website hangt af van het thema dat is aangeschaft. In de meeste gevallen is dit ruim voldoende. Extra functionaliteit inbouwen is altijd mogelijk tegen een meerprijs.

Werkwijze

Wij maken eerst een voorselectie van verschillende templates die passen bij uw huisstijl en daarna kunt u uw keuze maken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Na een evaluatie en eventueel een aantal correctie rondes is uw website klaar voor het grote publiek. Wanneer de website eenmaal live staat is het belangrijk om deze in topconditie te houden. Dit kunnen wij voor u uit handen nemen door middel van één van onze abonnementen op technisch onderhoud.


Maatwerk

Een maatwerk website is een volledig aangepaste en ontwikkelde website op basis van uw huisstijl en uw wensen. Wij ontwikkelen in samenwerking met onze partners de perfecte website. Van design tot aan content, aan alles wordt gedacht. Wij zorgen dat de website volledig aansluit bij uw wensen en uw huisstijl. Er geldt voor een maatwerk website geen enkele restrictie. Alle functionaliteit wordt zelf ontwikkeld.

Werkwijze

Eerst maken we een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij maken een prijsopgave en na akkoord gaan wij beginnen met het design. Vervolgens presenteren wij u uw website waarbij u versteld zult staan van het resultaat! Na de ontwerpfase gaan we de website bouwen en vullen. Tijdens dit proces zult u regelmatig een update krijgen en u kunt meekijken tijdens dit proces. Wanneer alles gereed is, is uw website klaar voor het grote publiek.Wanneer de website eenmaal live staat is het belangrijk om deze in topconditie te houden. Dit kunnen wij voor u uit handen nemen door middel van één van onze abonnementen op technisch onderhoud.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Opzij
New Dawn Coaching
SwissDeck
GOUD Zuid-Holland
ALS patiëntenvereniging
Travel Around