WordPress 5.0 beschikbaar

13 december 2018

WordPress 5.0 is nu beschikbaar. WordPress 5.0 is één van de grootste WordPress-updates ooit, omdat met deze update ook de nieuwe editor wordt geïntroduceerd: Gutenberg. Gutenberg is de nieuwe WordPress editor en is gebaseerd op blokken. Dit is in de basis vergelijkbaar met een visuele editor zoals Visual Composer en Elementor.

De Gutenberg editor is een groot verschil ten opzichte van de Klassieke editor; echter zitten hier veel haken en ogen aan. De editor is nog niet volledig compitabel met veel plugins. De klassieke editor zal tot minimaal 2022 worden ondersteund dus er is voldoende tijd om alle plugins en thema’s hiervoor klaar te maken.

Afhankelijk van de instellingen van de updates van WordPress is uw website wellicht al automatisch ge-update. Wij raden u aan om niet zomaar te updaten aangezien dit veel impact zal hebben op de werking van de website. Wilt u ondersteuning bij het updaten van WordPress website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Als u zich geen zorgen wil maken over de veiligheid en stabiliteit van uw WordPress website dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen door middel van een onderhouds abonnement.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Opzij
Travel Around
New Dawn Coaching
SwissDeck
ALS patiëntenvereniging
GOUD Zuid-Holland