WordPress 4.6 beschikbaar

16 augustus 2016

Sinds gister is WordPress 4.6 beschikbaar voor het publiek. Er zijn voornamelijk  aantal zichtbare verbeteringen gedaan maar ook grote verbeteringen onder de motorkap.

Overzicht

Onderstaand een overzicht van alle grote hoogtepunten van deze update. We raden aan om niet zomaar te updaten aangezien er nog comptabiliteit problemen kunnen zijn met verschillende thema’s of plugins. Mocht u hier vragen over hebben of wil u dat wij dit voor u uitvoeren neem dan contact met ons op. Wij bieden ook technisch website onderhoud aan zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Gestroomlijnde updates

Raak je plek niet kwijt: blijf op dezelfde pagina terwijl je je plugins bijwerkt, installeert en verwijderd.

Standaard lettertype

Het WordPress dashboard maakt nu gebruik van de lettertypen die je al op je apparaat hebt, waardoor het sneller laadt en je je meer thuisvoelt op welk apparaat je ook maar gebruikt.

Inline link controle

Ooit per ongeluk een link gemaakt naar een niet bestaande link? WordPress controleert nu automatisch om er zeker van te zijn dat je dat niet gedaan hebt.

Inhoud herstellen

Terwijl je typt bewaart WordPress je inhoud in de browser. Herstellen van bewaarde inhoud is nog makkelijker met WordPress 4.6.

Voor een volledig overzicht klik hier.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Travel Around
Opzij
ALS patiëntenvereniging
GOUD Zuid-Holland
New Dawn Coaching
SwissDeck