WordPress 4.5 “Coleman” beschikbaar

13 april 2016

Sinds gister is WordPress 4.5 beschikbaar voor het publiek. Dit is de eerste grote release in 2016. Er zijn een aantal zichtbare verbeteringen gedaan maar ook grote verbeteringen onder de motorkap zoals betere prestaties en bijvoorbeeld gegenereerde afbeeldingen, deze laden nu tot 50% sneller zonder zichtbaar kwaliteitsverlies.

Overzicht

Onderstaand een overzicht van alle grote hoogtepunten van deze update. We raden aan om niet zomaar te updaten aangezien er nog comptabiliteit problemen kunnen zijn met verschillende thema’s of plugins. Mocht u hier vragen over hebben of wil u dat wij dit voor u uitvoeren neem dan contact met ons op. Wij bieden ook technisch onderhoud aan zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Inline linken

Blijf gefocust op het schrijven met een afleidingsvrije modus. Het biedt de mogelijkheid om eenvoudig naar de inhoud te linken.

Opmaak snelkoppelingen

Ook zo tevreden met het gebruik snelkoppelingen voor formatteren van lijsten en koppen? Nu zijn ze nog bruikbaarder met horizontale lijnen en %lt;code>.

Live Responsive voorvertoningen

Zorg ervoor dat jouw site er fantastisch uitziet op alle schermen. Bekijk voorvertoning van mobiel, tablet en desktop direct in de customizer.

Aangepaste logo’s

Thema’s ondersteunen nu logo’s voor je bedrijf of merk.

Inloggen met email adres

Het is nu mogelijk om in te loggen met zowel de gebruikersnaam als het email adres. Voor een volledig overzicht klik hier.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Opzij
ALS patiëntenvereniging
Travel Around
New Dawn Coaching
SwissDeck
GOUD Zuid-Holland