WordPress 4.4 “Clifford” beschikbaar

9 december 2015

Sinds gister is WordPress 4.4 beschikbaar voor het publiek. Er zijn een aantal bug fixes doorgevoerd en nog een aantal verbeteringen.

Overzicht

Onderstaand een overzicht van alle grote hoogtepunten van deze update. We raden aan om niet zomaar te updaten aangezien er nog comptabiliteit problemen kunnen zijn met verschillende thema’s of plugins. Mocht u hier vragen over hebben of wil u dat wij dit voor u uitvoeren neem dan contact met ons op. Wij bieden ook technisch website onderhoud aan zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Responsive afbeeldingen

WordPress gaat nu slimmer om met afbeeldings afmetingen op elk apparaat zodat de perfecte afbeelding altijd te zien is. Zonder dat er wat extra’s moet gebeuren.

Nieuwe “embed” mogelijkheden.

Het is vanaf versie 4.4 mogelijk om berichten in te sluiten op andere WordPress websites. Alleen de link naar het bericht hoeft te worden gesleept naar de content editor en vervolgens zal WordPress de rest doen. Er wordt direct een voorbeeld getoond met de titel, samenvatting en de uitgelichte afbeelding. (als deze is ingesteld) De website favicon en het aantal reacties wordt ook meegenomen.

Voor een volledig overzicht klik hier.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Opzij
GOUD Zuid-Holland
New Dawn Coaching
SwissDeck
Travel Around
ALS patiëntenvereniging