WordPress 4.3 “Billie” beschikbaar

19 augustus 2015

Sinds gister is WordPress 4.3 beschikbaar voor het publiek. Er zijn een aantal bug fixes doorgevoerd en nog een aantal verbeteringen.

Overzicht

Onderstaand een overzicht van alle grote hoogtepunten van deze update. We raden aan om niet zomaar te updaten aangezien er nog comptabiliteit problemen kunnen zijn met verschillende thema’s of plugins. Mocht u hier vragen over hebben of wil u dat wij dit voor u uitvoeren neem dan contact met ons op. Wij bieden ook technisch website onderhoud aan zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Opmaak snelkoppelingen

Het schrijven van berichten is nog sneller geworden met nieuwe opmaak snelkoppelingen in WordPress 4.3. Maak gebruik van sterretjes om lijsten te krijgen en cijfer symbolen voor titels. Nooit meer afbreken van schrijversritme; je tekst ziet er fantastisch uit met een * en een #.

Betere wachtwoorden

Houdt je site nog veiliger met de door WordPress verbeterde aanpak voor wachtwoorden. In plaats van het ontvangen van wachtwoorden via de e-mail, ontvang je nu een ‘wachtwoord reset’-link. Wanneer nieuwe gebruikers toegevoegd worden aan de site of wanneer een gebruikersprofiel wordt bewerkt zal WordPress automatisch een veilig wachtwoord genereren.

Menu’s in de Customizer

Menu maken, bijwerken en toewijzen terwijl je een preview ziet in de Customizer. Het gestroomlijnde Customizer ontwerp zorgt voor een mobiel vriendelijke en toegankelijke interface. Elke release wordt het makkelijker en sneller om je site precies zo te maken als je wilt.

Een soepelere admin ervaring

Verbeteren aan de lijst weergave maakt WordPress meer toegankelijk en eenvoudiger om te werken met elk type apparaat.

Reacties zijn uitgeschakeld op pagina’s

Op alle nieuwe pagina’s die worden gemaakt zijn reacties uitgeschakeld. Hou de discussies in je blog, precies waar het hoort te gebeuren.

Je site snel aanpassen

Wanneer je op de daadwerkelijke site bent, kan je klikken op de aangepaste link in de toolbar om snel wijzigingen aan je site te maken. Voor een volledig overzicht klik hier

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

GOUD Zuid-Holland
Travel Around
New Dawn Coaching
Opzij
SwissDeck
ALS patiëntenvereniging