Vacature WordPress Developer

Maak je graag goede, functionele en innovatieve WordPress websites en webshops, ga je geen uitdaging uit de weg en wil je werken op het mooiste kantoor midden in de binnenstad van Leiden? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Je wordt betrokken in alle opdrachten die we uitvoeren. Je krijgt de ruimte om je ideeën aan te geven en door te voeren. Zowel de backend als het frontend komen aan bod. Het opzetten en inrichten van WordPress websites en Woocommerce webshops, uitdagende multisite omgevingen, de realisatie van bijvoorbeeld een XML koppeling of een koppeling met Exact Online zijn zaken waar jij je onder andere mee bezig zal houden. Naast deze opdrachten bestaat een anders belangrijk deel uit het website onderhoud en het doorontwikkelen van bestaande of reeds gemaakte websites of webshops. Je hebt contact met klanten, die je ook ondersteunt waar nodig en je werkt nauw samen met je collega’s.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met WordPress en Woocommerce en eventueel andere CMS- of e-commercesystemen;
Je hebt kennis van HTML/CSS/Javascript/jQuery/PHP;
Ervaring met Linux/MySQL/Apache is een pre;
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
Je hebt hbo-werk- en -denkniveau;
Je wilt graag nieuwe dingen leren en toont initiatief;
Je vindt het leuk om met klanten om te gaan en ze verder te helpen;
Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

Een leuke, goed betaalde, flexibele, afwisselende baan met veel uitdaging en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatieven zijn ook zeer welkom. Je werkt in het mooiste kantoor midden in de Leidse binnenstad. Hier kan je informeel en plezierig samenwerken in een jong en enthousiast team. Wij bewegen mee met het veranderlijke internet, dus geven wij je de kansen om hiervoor webinars of trainingen te volgen. Ook vinden wij het belangrijk dat je jezelf verder kan ontwikkelen en door kan groeien. Dit kan zijn door middel van complexere opdrachten en persoonlijke begeleiding.

Bedrijfsinfo

Wij geloven dat we meer bereiken als we meer doen voor de klant dan alleen maar het uitvoeren van de opdracht. Wij denken mee, denken verder, geven advies en denken vanuit de klant. Webmazing ontwikkelt websites en webshops voor uiteenlopende soorten klanten. Wij ontwikkelen hoofdzakelijk in WordPress. Hiernaast onderhouden wij ook verschillende WordPress websites en webshops, zowel functioneel als technisch. Denk hierbij aan het aanpassen van een banner op een website, het testen van updates, maar ook het creëren van nieuwe functionaliteit. Wij werken naast onze directe klanten ook voor andere klanten via derde partijen.

Solliciteren

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Loyal Partners
Het Schoutenhuis
Popkoor Prestige
van den Berg FD
Xantara-it
Trivento