Vacature (junior) Web Developer

Maak je graag goede, functionele en innovatieve webapplicaties, ga je geen uitdaging uit de weg en wil je werken op het mooiste kantoor midden in de binnenstad van Leiden? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Je wordt betrokken in alle opdrachten die we uitvoeren. Je krijgt de ruimte om je ideeën aan te geven en door te voeren. Zowel de backend als de frontend komen aan bod. Het opzetten en inrichten van websites en webshops, de realisatie van bijvoorbeeld een XML koppeling of een kopping met Exact Online en het (technisch) onderhouden van verschillende websites en webshops zijn zaken waarmee jij je mee bezighoudt.
Je hebt contact met klanten, die je ook ondersteunt waar nodig en je werkt nauw samen met je collega’s.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met Magento en/of WordPress of andere CMS- of e-commercesystemen;
Je hebt kennis van HTML/CSS/Javascript/jQuery/PHP;
Ervaring met Linux/MySQL/Apache is een pre;
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
Je hebt hbo-werk- en -denkniveau;
Je wilt graag nieuwe dingen leren en toont initiatief;
Je vindt het leuk om met klanten om te gaan en ze verder te helpen;
Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

Een leuke, goed betaalde, afwisselende baan met veel uitdaging en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatieven van de werknemer zijn ook zeer welkom. Je werkt in het mooiste kantoor midden in de Leidse binnenstad. Hier kan je informeel en plezierig samenwerken in een jong en enthousiast team.
Wij bewegen mee met het veranderlijke internet, dus geven wij je de kansen om hiervoor webinars of trainingen te volgen. Ook vinden wij het belangrijk dat je jezelf verder kan ontwikkelen en door kan groeien. Dit kan zijn door middel van complexere opdrachten of begeleiding.

Bedrijfsinfo

Wij geloven dat we meer bereiken als we meer doen voor de klant dan alleen maar het uitvoeren van de opdracht. Wij denken mee, denken verder, geven advies en denken vanuit de klant. Webmazing ontwikkelt software voor uiteenlopende soorten klanten. Wij ontwikkelen websites en webshops en we maken hierbij gebruik van verschillende opensource systemen. Hiernaast onderhouden wij ook verschillende websites en webshops, zowel functioneel als technisch. Denk hierbij aan het aanpassen van een banner op een website, het testen van updates, maar ook het creëren van nieuwe functionaliteit. Wij werken naast onze directe klanten ook voor andere klanten via derde partijen.

Solliciteren

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u interesse of een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Opzij
Xantara-it
Trivento
VSP Risk
Loyal Partners
Dance Xperience