Technisch onderhoud

Uw website altijd veilig en bereikbaar

 

De ontwikkelingen op het internet gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe releases en beveiligingsupdates uit van de veelgebruikte CMS systemen zoals WordPress, Joomla, Drupal en Magento. Structureel onderhoud van uw WordPress, Joomla en/of Magento website/webshop is zeer belangrijk om de prestaties op hoog niveau te houden. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden. Zo blijft uw website veilig, up-to-date en optimaal presteren.

Webmazing heeft veel ervaring met website ontwikkeling in WordPress en Joomla en onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Ook als u al een webshop heeft die door middel van bijvoorbeeld Magento is ontwikkeld of als u bijvoorbeeld een WordPress of Joomla website heeft die niet bij ons is ontwikkeld; dan is dit geen enkel probleem, deze kunnen wij ook voor u onderhouden, beveiligen en optimaliseren.

Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat de website of webshop altijd technisch in orde en beveiligd is zodat de kans op problemen zo klein mogelijk is. Denk hierbij aan hackpogingen, offline gaan van uw website of webshop en andere problemen die in de loop van de tijd kunnen ontstaan. Naast het onderhoud denken wij ook graag mee en adviseren wij u graag ten aanzien van verbeteringen op uw website(s) of webshop(s).