Technisch onderhoud

Uw website altijd veilig en bereikbaar

 

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe updates van WordPress uit. Ook worden er regelmatig nieuwe versies van Wordpress plug-ins gelanceerd. Structureel onderhoud van uw WordPressomgeving is belangrijk om de prestaties op hoog niveau te houden. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden. Zo blijft uw website veilig, up-to-date en optimaal presteren.

Webmazing heeft veel ervaring met WordPress website ontwikkeling en onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Ook als u al een webshop heeft of als u geen WordPress website bij ons heeft laten ontwikkelen is dat geen enkel probleem, deze kunnen wij ook voor u onderhouden en optimaliseren.

Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat de website altijd technisch in orde is zodat de kans op problemen zo klein mogelijk is. Denk hierbij aan hackpogingen, offline gaan van uw website en andere problemen die in de loop van de tijd kunnen ontstaan. Naast het onderhoud denken wij ook graag mee en adviseren wij u graag ten aanzien van verbeteringen op uw website(s).